Reedel alustab tööd Pirita turg

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevalmistused turu avamiseks.
Ettevalmistused turu avamiseks. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Reedel, 28. mail kell 15 alustab Pirita linnaosavalitsuse kõrval oleval parkimisplatsil tööd Pirita turg.


Neljapäeval käis vastsel turuplatsil veel turulettide kokku panemine ja tehti viimaseid ettevalmistusi kauplejate ja ostjate vastuvõtmiseks.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik sõnas, et kõigega ollakse ilusasti graafikus ning juba homme peaks olema kõik valmis selleks, et Pirita turg korralikult funktsioneerima võiks hakata.

«Ma tean, et mõningad inimesed on turu osas ka juba enne selle valmimist ja toimimaasumist skeptilised olnud, kuid ma loodan, et sellele antakse aega sisseelamiseks ja enda tõestamiseks. Kindlasti ei saa see ju olema Nõmme turu mõõtu turg, pigem selline väike armas koht mõne müügiletiga, kust kodumaiste talupidajate toodangut osta,» lausus Terik.

Pirita turu operaatoriks on MTÜ Pirita Turg, mis võttis endale opereerimisõigusega ka investeerimiskohustuse suurusjärgus 300 000 krooni. Turul hakatakse pakkuma puu– ja juurvilju, lihatooteid, piimatooteid ja kondiitritooteid. Omaette leti saavad ka kohalikud Pirita kauplejad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles