Selveri ühepajatoit üllatas ootamatu lisandiga

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühepajatoit.
Ühepajatoit. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Selveri klient Kristina avastas kuumaletist ostetud ühepajatoidu seest makaronid. Jaekett ütles, et makaronid retsepti ei kuulu ja nad otsivad viga.

Kristina rääkis Tarbija24-le, et avastas söömise ajal ühepajatoidu seest makaronid. «Oleks see ainult üks olnud... Ei, neid oli seal ca 5-7 tükki. Mul ei ole makaronide vastu midagi iseenesest, kuid see oli juba vastik. Vastu vaatasid sarvekese makaronid. Ühe makaroni sees oli lausa hernes,» kirjeldas pahane klient.

Kristina toonitas, et ostis toote eesmärgiga süüa ühepajatoitu ju mitte makarone sealt seest leida. «Kokkuvõttes oli lihtsalt vastik,» lisas ta.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu kinnitas, et ühepajatoidu retseptis ei ole makaroni ja seetõttu ei tohiks makarone ka toidust leida. «Vabandasime kliendi ees ja palusime veakoha ülesleidmiseks lisainfot,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles