Mitmetes sideettevõtete esindustes ei saa arveid maksta

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilsideoperaatori Elisa esindus.
Mobiilsideoperaatori Elisa esindus. Foto: Toomas Huik / Postimees

Teatud EMT, Tele2 ja Elisa esindustes ei saa kliendid arvete eest sularahaga maksta – müügiesindused olevat niivõrd ülekoormatud.

EMT Facebooki lehele laekus kolmapäeval kaebus – klient ei mõistnud, miks ei saa Pärnus Port Artur 2 asuvas EMT esinduses tasuda kuumakse eest sularahas. Raha vastu ei võetud ning teenindaja käskis teha ülekande. «Miks selline idiootsus kliendi jooksutamiseks,» küsis klient.

EMT vastas, et müügiesindused on ülekoormatud ning ootejärjekorrad pikad. Arve maksmine võtvad aga palju aega. «Kuivõrd sideteenused on oma olemuselt keerulised, kulub erinevate pakettide ning teenuste sisu selgitamiseks järjest rohkem aega. Samuti vajavad kliendid üha rohkem nõustamist sidevahendite osas ning kuivõrd eelnimetatud tegevused on siiski meie põhitegevuseks, on otstarbekas suunata klienditeeninduslikud ja müügiesindaja pühendumist mittenõudvad kõrvaltegevused e-keskkondadesse,» vastas EMT.

EMT on varem Tarbija24le öelnud, et kliendid ei saa tarbitud sideteenuste eest esitatud arveid tasuda suuremates jaemüügiesindustes.

Ka ei saa arveid tasuda teatud Tele2 ja Elisa müügiesindustes. Tele2 30 müügiesindusest ei saa maksta neljas - Viru, Kristiine ja Lasnamäe Prisma esindustes Tallinnas ja Narva Astri keskuses. «Need neli on väga populaarsed poed ja seal võib arvete eest maksmine tekitada liigseid järjekordi,» põhjendas Tele2 pressiesindaja Hans Saarvelt. Tele2 arveid saab maksta ka Maximates.

«Valdav osa Elisa klientidest tasubki arved panga iseteeninduses või Elisa iseteeninduses. Vajadus sularahas arveid maksta on drastiliselt vähenenud ning seetõttu pakumegi sularahas arve tasumise võimalust Tallinnas kahes Elisa esinduses ning maakonnakeskustes,» kinnitas Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Maksta saab Tallinnas Solarise ja Magistrali esinduses, Rapla, Tartu Kaubamaja, Viljandi, Võru,  Pärnu Port Artur, Valga, Rakvere, Paide, Haapsalu, Kohtla-Järve, Kuressaare ning Kärdla esindustes.

Lisaks on Elisa arveid võimalik tasuda kõigis Eesti Posti postkontorites. Peale selle saavad Elisa kliendid arveid tasuda Elisa iseteeninduses, pangakontoris, e-arve püsimaksega pangas, internetipangas, telefonipangas, Swedpanga kliendid sularahaautomaatides ja spetsiaalsetes makseautomaatides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles