Nördinud piduline: mind ei lastud ühegi põhjenduseta klubisse!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeta Baar ja Shooters laupäeva öösel.
Nimeta Baar ja Shooters laupäeva öösel. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinncity poole pöördus nördinud lugeja, kel oli plaan nädalavahetusel koos seltskonnaga vanalinnas asuvat klubi Labor külastada. Paraku otsustas uksel seisnud turvamees, et tervest seltskonnast ei meeldi klubile just tema nägu ja sisse noormeest ei lastud.

«Astusin uksel teiste järel, kuni järjekord jõudis minuni. Turvamees ei küsinud isegi minu isikut tõendavat dokumenti, vaid ütles, et teid me klubisse ei lase. Kui palusin sellist otsust põhjendada, viitas mees kehvas eesti keeles klubi sisekorra eeskirjale ega vastanud sisuliselt, miks just mind sisse ei lasta. Olen ka varem kuulnud, et klubid on otsustanud kedagi mitte sisse lasta, aga sellisel juhul võiks kliendile arusaadavalt põhjendusi jagada. Riided olid mul seljas korralikud, seltskonnana võisime lõbusad olla, aga kindlasti mitte taltsutamatus joobes,» ei saa toimetusele murekirja saatnud noormees aru, miks klubi nii käitub.

«Eks sellega kaotab ta oma püsikliendid. Teisalt saan aru, et ju võib probleem peituda ka selles, et Nimeta ja Shooters on praegu n-ö luubi all ja teised klubid üritavad teha kõik selleks, et mitte probleeme tekitada. Samal nädalavahetusel sõitis ka politsei tänavatel ringi ja ju siis kardeti võimalikke probleeme, kuigi ma ei saa aru, mis probleeme oleksin ma põhjustanud,» mõtiskles kirjasaatja edasi.

Tarbijakaitseameti pressiesindaja edastusel on teenindus vastastikune tsiviilsuhe ja kui üks pool ei ole rahul teisepoole oleku, sealhulgas ebakaine oleku või muuga, võib teenindaja sellest loobuda. Samadel alustel on ööklubides nägudekontroll ja näiteks restoranis/kaupluses purjus klienti ei teenindata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles