EMT tõi turule Põhjamaade ja Baltikumi paketi

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 4S.
iPhone 4S. Foto: SCANPIX

EMT tõi turule kuutasulise andmemahupaketi mobiilse interneti kasutamiseks Põhjamaades ja Baltikumis. Paketti saavad kasutada nii EMT era- kui ärikliendid.

«Kuutasuline mahupakett sobib eeskätt neile klientidele, kes käivad välismaal tihti ja vajavad ka sel ajal mugavat ligipääsu e-mailidele, uudistele ja sotsiaalvõrgustikele,» ütles EMT rändlusteenuste osakonna juhataja Reena Mägi.

Pakett kehtib kõikides Soome, Rootsi, Taani, Norra, Läti ja Leedu mobiilsidevõrkudes. Teistes Euroopa riikides kehtib tavapärane riikide päevalae hinnastus, mille alusel on päevase arve maksimaalne suurus fikseeritud.

Pakett sisaldab 1GB andmemahtu kalendrikuus ning paketi kuutasu on 19 eurot (äriklientide puhul lisandub hinnale käibemaks). Paketti saab võtta mobiilse interneti kasutamiseks nii arvutis kui ka nutitelefonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles