Pank jättis kaheks päevaks telefonitoru otsa ootama

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki automaat.
Swedbanki automaat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Gerlika ei ole enda sõnul kaks päeva pääsenud oma panga infoliinile. Swedbank tõdeb, et SEPA-le ülemineku tõttu on kõnekeskuse liinid üle koormatud.

«Miks ei võta Swedbank oma abiliini vastu? Mul läks 10. veebruaril netipank lukku ja lõi kirja ette, et helistage 6310310. Ma hakkasin helistama kell 16.30 ja nii kuni järgmise päeva lõunani. Mitte keegi ei vastanud, ainult kõneaeg jooksis. Helistasin poole tunniste vahedega,» kirjeldas Gerlika.

Järgmine päev läks ta panka ja hakkas seal proovima. «Ei aidanud ka see. Ütleb ainult, et oodake ja vastame Teie kõnele esimesel võimalusel. Seda võimalust ei tekkinud neil kahe päeva jooksul?» oli Gerlika üllatunud.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask selgitas, et seoses SEPA-le üleminekuga ja muude muudatuste jõustumisega on alates 1. veebruarist kõnekeskuse liinid aeg-ajalt üle koormatud – seda näitab juba ka kõnede arv, mis on sel ajal kahekordistunud. «Vastame klientidele nii kiiresti kui võimalik,» lubas ta.

«Soovitada oskan seda, et kui asi otseselt ei põle, siis võiks klient saata panka pangateate või e-maili, millele siis jooksvalt vastatakse,»lisas Siilivask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles