PayPali kontolt saab nüüd raha kodupanka kanda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paypali veebirakendus.
Paypali veebirakendus. Foto: SCANPIX

Veebipõhiste makseteenuste pakkuja PayPal käivitas Eestis uue väljamaksete teenuse, millega kasutaja saab raha kontolt kanda oma kohaliku panga arvele.

Eesti ettevõtjad ja eraisikud saavad maksetehinguid sooritada üle 143 miljoni PayPali aktiivse kasutajaga. Nüüd on neil kiire ligipääs laekunud rahale.

«Väljamaksete võimaldamine kohalikku panka annab kasutajatele rohkem vabadust. Kohaliku väljamakseteenuse puudumine on hoidnud kaupmehi tagasi PayPali pakkumisel maksevõimalusena oma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele,» ütles PayPali Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni äriarendusjuht Ganna Yevtushenko.

Varasemalt said Eesti ettevõtjatest ning eraisikutest keskkonna kasutajad teha väljamakseid PayPali kontolt USA panka või Visa krediitkaardile. Väljamaksete võimaldamine kodupanga kontole on veebikaupmeestele ning veebis ostjatele mugavam ning säästlikum lahendus. Teenus on tasuta.

PayPali uus väljamaksete teenus on kasulik eelkõige nendele maksekeskkonna kasutajatele, kelle kontole tehakse veebimakseid igapäevaselt ning kes eelistavad kiiret otseligipääsu laekunud rahale.

PayPali kontolt raha väljavõtmiseks ei ole vaja esitada finantsandmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles