Ravimiamet teatab nelja ravimi tarneraskustest

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicorette nätsud ja plaastrid.
Nicorette nätsud ja plaastrid. Foto: Toomas Huik / Postimees

Ravimiameti teatel on praegu tarneraskustes nikotiini närimiskummid Nicorette Freshfruit ja Freshment, depressiooniravim Flux, põletikuvastane ravim Enbrel ning Sustanoni süstelahus.

McNeil AB esindaja on teatanud nikotiini närimiskummide Nicorette Freshfruit 2 mg ja 4 mg ning Nicorette Freshmint 2 mg ja 4 mg tarneraskusest, mis kestavad tõenäoliselt mai lõpuni. Teised nikotiini sisaldavad ravimid on saadaval.

Ravimi Flux 20 mg kapslite (toimeaine fluoksetiin) tarneraskused kestavad müügiloa hoida Sandoz d.d. teatel eeldatavasti märtsi alguseni. Fluoksetiini sisaldavad preparaadid teistelt müügiloa hoidjatelt on apteekides saadaval.

Ravimi Enbrel 50 mg pen-süstli (toimeaine etanertsept) tarneraskused kestavad aprilli keskpaigani. Enbreli teised vormid (süstelahus süstlas, süstelahuse pulber) on saadaval.

Ravimi Sustanon 250 mg/ml süstelahuse (toimeaine testosteroon)  tarneraskused kestavad eeldatavasti 15. maini. Hulgimüügiettevõtetes on seda ravimit ühe kuu varu. Saadaval on testosterooni süstitav preparaat Nebido 250mg/ml.

Täiendav informatsioon tarneraskuste kohta on leitav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles