Bussijuht küsis reisijatelt alusetult kõrgemat piletihinda

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi bussijaam.
Viljandi bussijaam. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki Sebe tütarfirma Eesti Buss langetas hiljuti Tallinn-Viljandi liini enamike väljumiste, sh kell 14.50 Viljandist väljuva bussi piletihinda seniselt 11 eurolt 6 eurole, pidid eile reisijad bussisõidu eest maksma ikkagi 11 eurot.

«Minu ema, kes otsustas eile kell 14.50 Viljandist väljuva bussiga Tallinnasse sõita, sai väga alatu käitumise osaliseks. Kõigepealt hakkas bussijuht nina alt ära sõitma, kuid kui ema järele jooksis, siis peatus. Lisaks küsis bussijuht pileti eest 11 eurot, mille peale mu ema ütles, et 6 eurot on ju hind, aga bussijuht ütles, et ei, 11 eurot,» rääkis pahane Tarbija24 lugeja.

Mehe sõnul olevat ta ema seejärel bussist maha astunud ja pisarsilmil talle helistanud. «Ta ütles, et pole mitte kunagi pidanud kogema sellist lugupidamatust,» nentis poeg.

Tema ema pidi järgmist Tallinna bussi ootama poolteist tundi.

Eesti Bussi turundusjuht Marel Kallas avaldas kahetsust ning vabandas reisija ees ebameeldiva kogemuse pärast.

Kallase sõnul tekkis bussireisil Viljandist-Tallinna kahetsusväärselt piletimüügi terminali seadistamisel inimlik eksitus, mistõttu müügiterminalis oli kajastatud ekslik hind.

Kallas palub reisijatel, kellele müüdi eksituse tõttu eilsel Viljandi-Tallinn suuna reisil vale hinnaga pilet, ühendust võtta aadressil info@eestibuss.ee ning bussifirma kompenseerib eksitusest tekkinud hinnavahe.

Uus hind kehtib alates esmaspäevast järgmistel väljumistel:

Tallinn-Viljandi 

Liin 177 7:00                                      E-P

Liin 177 10:45                                    E-N ja L

Liin 170 16:30                                    E-N ja L

Viljandi-Tallinn

Liin 170  8:20                                      E-P 6

Liin 177  14:50                                    E-N ja L

Liin 177 19:50                                     E-N ja L

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles