Naine avastas Farmi piimast surnud hiire

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiir
Hiir Foto: SCANPIX

Haapsalus elavat eakat naist tabas ebameeldiv üllatus, kui ta avastas otse piimapakendist juues, et pakis on surnud hiir.

«Ta lõikas paki otsa lahti, ja nii nagu ikka vahel ka mina teen, et võtad lonksu,» kirjeldas naise poeg Juhan ajalehele Läänlane. «Hopsti! Võttis paar lonksu ja tundis, et maitse on sant. Hakkas piima kraanikaussi ära valama ja siis tulidki nähtavale saba ja jalakesed,» rääkis Juhan ja lisas, et ise ta enam otse pakist piima ei joo.

Mehe sõnul ostis Maag piimatööstusele kuuluva Farmi kaubamärgiga liitrise piimapaki tema õde Haapsalust. Juhan võttis piimatööstusega ühendust ja ettevõtte esindaja käis Haapsalus ebameeldiva avastusega tutvumas. Juhan hoidis pakki koos hiirega igaks juhuks külmetuses alles. Paki ja hiire võttis ettevõtte esindaja kaasa. «Väga vabandasid, et nii oli juhtunud,» sõnas Juhan.

Maag piimatööstuse esindaja tõi juhtunu heastamiseks kingituseks kasti kohukeste, jogurti ja muude oma piimatoodetega. Juhani sõnul juhtunut enam tagasi ei pööra. «Mis juhtunud, see juhtunud. Ega nad ise ka teadnud, kuidas see juhtus. Neil olevat tootmisprotsess ja piima villimise protseduur täitsa kinnine ja nad ei saanud aru, kuidas see hiir paki sisse sattus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles