Linnale korteri kinkinud naine: oleksin õnnelik, kui selle saab noor pere

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaproua loodab oma endises korteris näha noort pere.
Vanaproua loodab oma endises korteris näha noort pere. Foto: SCANPIX

Paide volikogu otsustas nädal tagasi, et Soo tänaval elavalt Liidia Liivikult võetakse kingitusena linnale vastu tema kahetoaline mugavustega korter.

Selle eest katab linn tema ülalpidamiskulud kohalikus euroremonditud pansionaadis elu lõpuni, kirjutab Õhtuleht. Liidia ei tahtnud, et korter oleks läinud suvalisele inimesele, kes selle temalt tulevikus välja petnud oleks. «Linn tuli mulle pansionaadiga vastu, mina tulen vastu linnale ja selle elanikele.»

Liidia soovib, et tema endises korteris saaksid elada need, kel oma kodu kõige rohkem vaja. Paide linnavalitsusest öeldakse, et proual omakseid ei ole ja omavalitsusel tulnuks tema hooldekodus elamise eest nagunii tasuda.

Paide abilinnapea Siret Pihelgase sõnul pole Liidia kingitud korteri suhtes veel ametlikku otsust tehtud, kuid tõenäoliselt jääb see sotsiaalkorteriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles