Üleskutse: kiida väiketootjate vastlakukleid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastlakukkel moosi ja šokolaadiga.
Vastlakukkel moosi ja šokolaadiga. Foto: Peeter Langovits

Homse vastlapäeva eel on õige aeg kiita kodukandi head pagarit, kes teeb kõige maitsvamaid vastlakukleid. Väiketegijate kuklid jäävad sageli testimistest kõrvale, kuigi vääriksid kiitust. Parimad kiidusõnad tulevad alati õnnelikelt klientidelt.

Näiteks märkis üks Tarbija24 lugeja, et imemaitsvaid vastlakukleid pakub Tallinna piiril Laagris asuv Cafe Tipo. «Olen tõusnud hommikul kell 6, et sinna «kuklijahile» minna. Eriti meeldivad mulle nende martsipaniga kuklid...»

Kiidetakse ka näiteks Tallinnas Nõmmel asuvat kohvikut Köök ja Kook, mis pakkuvat just eheda vahukoorega kukleid ning neist mõned olevat veel eriti hea pistaatsiapähkli kreemiga.

Head lugejad, milliseid maitsvaid väiketootjate vastlakukleid olete proovinud? Millised neist vääriksid kiitust? Ootame arvamusi ka väljaspool Tallinnat asuvate väiketegijate kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles