Rongireisijate arv kasvas märgatavalt

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Liis Treimann

Elroni rongidega sõitis veebruaris üle 390 000 reisija, mis on 40 protsenti rohkem kui mullu samal perioodil, teatas rongifirma. Elroni piletitulu oli veebruaris 640 000 eurot, mis on 45 protsenti enam kui möödunud aastal samal ajal.

«Peaaegu kõikidel liinidel kasvas reisijate arv võrreldes nii möödunud aasta veebruari kui ka jaanuariga. Eriti kiire oli reisijate arvu kasv Tartu ekspressliinil ning Türi ja Aegviidu liinidel, mis kinnitab, et uued mugavad rongid võimaldavad inimestel ronge eelistada nii autole kui ka bussile,» teatas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip.

 «Veebruaris pikendasime populaarseimaid Tartu liini väljumisi ning hetkelgi jälgime kõiki liine, olles valmis vajadusel kasutama pikemaid ronge,» lisas ta.

Elron kasutab 18 elektrirongi ja hetkel 16 diiselrongi. Järgneva kolme kuu jooksul lisandub veel neli uut diiselrongi. Elron plaanib sellel aastal veda 5,2 miljonit reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles