Lugeja küsib: Elisa järjekordne alatu reklaamitrikk?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa.
Elisa. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Tahan teada anda Elisa järjekordsest alatust reklaamitrikist. Nimelt on Zeni kodulehel üleval uudis, et Zen naudib kiireimat internetti, kus mainitakse kiiruseid kuni 22 Mbps. Lähemal uurimisel tuleb välja, et sellest pole Zeni kõnekaardi omanikel mingit kasu, sest Zenil on kiirusepiirang peal kuni 1mbps - nii öeldi mulle klienditeenindusest. Küll aga ei tea, miks selline reklaam siis Zen.ee kodulehel on,» uurib Tarbija24 lugeja.

Vastab Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Zen kliendile pole tulenevalt paketiloogikast ja soodsast teenusehinnast kätte saadavad Elisa võrgus pakutavad maksimumkiirused. Need tulemused on Zen kodulehel välja toodud, sest keskmiste kiiruste tõus kogu Elisa võrgus, kasvatab ka mobiilse interneti kiiruseid Zen klientide jaoks. Suuremad keskmised ja maksimaalsed kiirused võrgus tagavad selle, et igale kliendile on stabiilselt kätte saadav suurem kiirus ehk ka Zen klient saab suurema tõenäosusega kasutada rohkemates kohtades mobiilse interneti kiiruseid kuni 1 Mbit/sek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles