Uuskasutuskeskus avab juulis oma suurima kaupluse

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uuskasutuskeskus

Juuli keskel avab uuskasutuskeskus Tallinna kesklinnas Tatari tänaval kaupluse, kus 650 ruutmeetril hakatakse müüma kasutatud riideid, mööblit, nõusid ja uudisena ka kasutatud jalgrattaid.

Sügisel hakkab uuskasutuskeskus korraldama ka klassiekskursioone, et harida lapsi ja noori keskkonnateadliku tarbimise küsimustes.

MTÜ juhid on teinud enda teatel tõsist tööd, et alates eelmisest sügisest äriregistris mittetulundusühingu nime taga seinud staatus «pankrotis» kustutatud saaks.

«Oleme täna oluliselt paremas seisus kui veel aasta alguses. Selle eest oleme tänu võlgu ka oma koostööpartneritele, kes on nõu ja jõuga meie ettevõtmisi toetanud,» ütles uuskasutuskeskuse tegevjuht Katriin Jüriska.

Jüriska märkis, et vajadus uue kauplemispinna järele on tegelikult olnud juba mitu aastat – uuskasutuskeskuse Paide tänava kauplus asub majas, mis aastaid tagasi lammutamisele oleks pidanud minema.

Uuskasutuskeskus on mittetulunduslik organisatsioon, mille eesmärgiks on edendada asjade ringluse kaudu keskkonnateadlikku tarbimist ning aidata seeläbi puhtamat elukeskkonda luua. Praegu on uuskasutuskeskusel kaks kauplust: üks Telliskivi keskuses (Telliskivi 61), teine Paide tänaval (Paide 7), juulis avatakse kolmas kauplus aadressil Tatari 64.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles