If kindlustus tõi turule ärikliendi internetilahenduse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
If P&C Insurance'i logo.
If P&C Insurance'i logo. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

If kindlustus pakub nüüdsest äriklientidele võimalust osta otse internetist nelja erinevat kindlustusliiki.

Ifi e-büroo hakkab ärikliendile pakkuma kiiret, lihtsat ja turvalist kindlustuse ostuvõimalust, kus saab eesti ja vene keeles kasutada erinevaid lisateenuseid, vaadata juba internetis sõlmitud lepinguid, saata avaldusi, anda volitusi ja esitada kahjuteateid.

Ärikliendid saavad internetist osta reisi-, liiklus-, kasko- ja eluasemekindlustust, mis on e-büroost ostes 15 protsenti soodsamad.

«Kui te näiteks viimasel hetkel avastate, et liikluskindlustus on kohe lõppemas või on ununenud reisikindlustus ostmata, siis e-büroo suurim eelis ongi see, et pärast ostu sooritamist hakkab kindlustuskaitse kohe kehtima,» ütles Ifi elektroonilise müügi osakonna juhataja Aare Uusjärve ja lisas, et teenus on kättesaadav ööpäev läbi.

Internetikalkulaatoritega saab ka ilma e-büroosse sisse logimata oma kindlustuslepingu hinna kiirelt välja arvutada ja kindlustuslepingu sõlmimiseks saab keskkonda siseneda ID-kaardi, Mobiil-ID või internetipanga paroolidega.

Arvestades ärikliendi eripära, on e-büroos võimalik maksta kohe pangaülekandega või vabatahtlike kindlustusliikide puhul ka arvega.

Uusjärve sõnul on Ifi e-büroos loodud võimalus ka firmajuhil anda volitus oma töötajatele kindlustusteemadega tegelemiseks.

Kiireim viis kahjukäsitluse alustamiseks on toimunud kahjujuhtumist teada anda samuti läbi Ifi e-büroo, ilma selleks kontorisse kohale minemata.

Laekunud veebiteade võetakse kohe töösse, klienti teavitatakse edasistest toimingutest ning internetis kahjuteate täitmisele järgnevalt ei ole tavaliselt rohkem dokumente vaja täita.

If on Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Eestis, Lätis ja Leedus.

If kuulub Põhjamaade kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, seltsil on kokku üle 3,6 miljoni kliendi. If kuulub sajaprotsendiliselt Sampo gruppi.

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles