SEB annab netipangale uue näo

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB äriklientidele mõeldud internetipanga vana kujundus.
SEB äriklientidele mõeldud internetipanga vana kujundus. Foto: Andres Haabu / Postimees

SEB internetipanga ekraanivaade muutub automaatselt kohalduvaks erinevate elektrooniliste seadmetega. See teeb mugavamaks pangatoimingute tegemise näiteks tahvelarvuti või nutitelefoni abil.

«Viimati toimus suurem muudatus SEB internetipanga ülesehituses tänaseks üle nelja aasta tagasi. Selle ajaga on internetimaailm aga palju edasi arenenud - muutunud on nii tarbijate harjumused kui ka kasutatavad seadmed, mille abil pangateenuseid kasutatakse. Seetõttu peame ka meie ajaga kaasas käima ja oma süsteeme pidevalt arendama ja kasutajasõbralikumaks muutma,» selgitas SEB Balti e-panganduse juht Ragnar Toomla.

 Kuna valdav enamus täna müüdavatest telefonidest on nutitelefonid ning internetikasutus mobiilsete seadmetega on jõudsalt kasvamas, siis  enimkasutatavad lehed SEB internetipangas muudavad nüüd ennast vastavalt seadme ekraanile.«On mugavalt kasutatavad nii tavalisel arvutiekraanil, tahvelarvutil kui ka mobiiltelefoni ekraanil,» lisas Toomla.

Märtsikuus oli kõikidel SEB klientidel võimalus testida uut internetipanga kujundust ja ülesehitust. Kokku registreeris end testijaks ligi 2700 klienti ja tagasisidet andis üle 800 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles