Elisa: väiksema koha rahval on mugavam käia pealinnas

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus.
Elisa esindus. Foto: Toomas Huik / Postimees

Mobiilsideoperaator Elisa sulgeb 1. aprillil vähese külastatavuse tõttu oma Rapla esinduse ning soovitab raplalastel edaspidi kasutada e-kanaleid või külastada Tallinna Elisa esindusi.

«Elisa klientide suhtlus ettevõttega on nüüdseks tunduvalt muutunud. Täna eelistab väga suur osa meie klientidest e-kanalite kasutamist,» ütles Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Tema sõnul on lisaks e-kanalite kasutamisele paljudele Elisa klientidele logistiliselt mugavam külastada Tallinna Elisa esindusi.

«Kuna suur osa Raplas asuvatest Elisa klientidest käib tööl Tallinnas, siis väga paljud asjatoimetused aetakse paraku korda just Tallinna Elisa esindustes,» nentis Raiski.

«Edaspidi ootamegi Rapla inimesi Tallinnas neile kojusõiduteele jäävasse Elisa Järve esindusse või mõnda teise töökoha lähedusse jäävasse Tallinna esindusse.»

Hiljuti sulges Elisa Solarise esinduse, kuid avab see-eest oluliselt suurema esinduse Viru Keskuses. Raiski kinnitusel pole neil lähiajal plaanis ühtegi teist esindust sulgeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles