Lotomiljonär aitab lähedastel võlad maksta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotopunkt
Lotopunkt Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Lotos käis oma enam kui 6,6 miljoni kroonist võitu vormistamas Eesti 102. lotomiljonär, kes lubas raha eest esimeses järjekorras ära maksta oma lähedaste võlad.

102. lotomiljonär on 30-ndates eluaastates mees Võrumaalt, kes võitis 26. mai loosimisel Bingo Loto jackpot'i summas 6 607 710 krooni. Suurest võidust sai mees teada järgmisel päeval telefoni teel. Võidupileti oli ta ostnud internetist.

Kogu elu aktiivselt spordiga tegelenud mees ütles, et aitab võidusumma eest esimeses järjekorras ära maksta oma lähedaste pereliikmete võlad, mida on kokku umbes miljon krooni.

Samuti on tal plaanis ehitada lõpuni oma pooleliolev maja. Rahuliku ja tagasihoidliku mehe sõnul muid konkreetseid plaane võiduraha paigutamiseks tal veel ei ole, kuid kindlasti on plaanis suurem summa rahast säästa tuleviku tarbeks.

Erinevalt teistest viimasel ajal lisandunud lotomiljonäridest ei ole Võrumaa mehel vähemalt hetkel plaanis võiduraha eest reisile minna.

Eesti 102 lotomiljonärist 61 on mehed ja 41 naised. Tänavu on esimeste kuude jooksul Eestis lotomiljonäriks saanud viis inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles