Lugeja küsib: miks erineb R-kioskites kohvi hind?

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R-kioski kohvitops.
R-kioski kohvitops. Foto: Tarbija24

Varem olen ostnud R-kioskist 1.50 euro eest kohvi. Nüüd toimub hindadega midagi kummalist – Tartu bussijaamas tuli 19. märtsil välja käia 1.70. Tallinna bussijaamas maksavad kõik kohvijoogid 1.90.  Miks erinevates kioskites kohvi hind nii erinev on?

Vastab R-kioski ostu- ja turundusjuht Evelyn Hinto.

Seoses uuele kohvile üleminekuga oleme me kehtestanud uue piirhinna põhimõtte oma frantsiisivõtjatelet. Tänase (28. märts) seisuga on meil musta kohvi hind üle keti fikseeritud tasemel 1.60 eurot. See tähendab, et meie frantsiisivõtjad võivad müüa musta kohvi oma kioskis odavamalt, aga mitte kallimalt. Tean, et mitmed kioskid just Tallinnast väljapool ka seda võimalust kasutavad.

Käesoleva nädala jooksul ongi meie frantsiisivõtjad uut süsteemi juurutanud ning kontrollisin igaks juhuks üle, täna pärastlõuna seisuga (28. märts) on meie kõigis ligi 100 müügipunktis musta kohvi hind maksimaalselt 1.60.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles