EMT pakub mobiilse interneti jagamist mitme seadme vahel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT esindus.
EMT esindus. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

EMT tõi turule uudse põhimõttega teenusepaketi EMT Mobiilne elu, millega liitunud kliendid saavad jagada 4G ja 3G internetti kuni seitsme erineva seadme vahel, teatas ettevõte.

Eraklientidele mõeldud paketi ühes grupis võib olla kuni seitse seadet, millest vähemalt üks peab olema kõne- ja sõnumiteenusega liitunud nutitelefon.

Ülejäänud seadmed võivad olla ainult interneti kasutamise võimalusega – näiteks tahvel- või sülearvutid, netipulgad, fotoaparaadid.

Ärikliendi paketiga liitunu saab ühte gruppi liita kuni viis seadet- ühe kõne- ja sõnumiteenusega liitunud nutitelefoni ja kuni neli mobiilse interneti toega nutiseadet.

Igale nutiseadmele saab soovi korral määrata ka oma mahupiirangu, et juhtida näiteks lapse internetikasutust paindlikult. Andmesidemahu täitumisel teavitab EMT kasutajat sellest SMS-i teel ning soovi korral – kas mahu täitumisel või ajutise lisamahu vajadusel näiteks puhkuseperioodil – saab ajutiselt internetimahtu ka suurendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles