Saksa poepidaja otsustas elada talveajas

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Berliini lemmikloomapoe omanik otsustas suveajale üle mitte minna ja julgustab inimesi temaga ühinema.

Berliini poodnik Renate Stahn rääkis, et tal sai kõrini kellakeeramisega kaasnevatest tervisehädadest, kirjutab Local.
«Mul on kõrge vererõhk ja ma ei saa magada – kui sa magad halvasti, suudad ka vähem tööd teha,» rääkis 66-aastane naine. Ta lisas, et emadel on probleeme lastega, vanuritel on raskusi, samuti noortel.

«Mõned inimesed on võtnud haiguslehe või ei ole võimelised täie jõuga töötama. Ma ei tee seda tsirkust enam kaasa,» rääkis poodnik. Ta püüdis ka eelmisel aastal ajada äri üks tund suveajast maas. Sel aastal pani ta välja suurema sildi selgitustega, miks ta nii teeb ja ärgitas inimesi tema ettevõtmisega liituma.

«Inimesed kutsuvad mind mässajaks, sest ma olen kellakeeramise vastu,» rääkis poodnik. Naise sõnul on vastukaja tema aktsioonile olnud positiivne. «Paljud on mind õnnitlenud ja öelnud, et nende meelest on see õige. Nad ainult kahetsevad, et rohkem inimesi ei ole selle vastu,» rääkis ta. Naise sõnul loodab ta, et poliitikud teevad lõpuks tööd, mille eest nad rahvalt palka saavad, võtavad arvesse inimeste soove ning lõpetavad kellakeeramise jama ära.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles