Naise väitel olid koerakondis üllatavad elavad lisandid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel kanajalal olid sees augud, kust Sandra väitel sipelgad välja jooksid.
Ühel kanajalal olid sees augud, kust Sandra väitel sipelgad välja jooksid. Foto: Erakogu.

Tarbija24 poole pöördunud tartlanna Sandra (nimi toimetusele teada) väitel jooksid loomapoest ostetud kanajala seest välja sipelgalaadsed elukad ning nüüd käitub koer kuidagi kahtlaselt.

«Ostsin laupäeval Tartu Raadi Zoo Planeti kauplusest koerale kaheksa soodushinnaga kanajalga, need olid leti peal lahtiselt,» rääkis Sandra. Üks tükk maksis 20 senti ning säilivat nad 2016. aastani.

Oma koerale andis ta neid nii laupäeval, pühapäeval kui ka esmaspäeval. «Esmaspäeval andsin talle ühe kanajala, märkasin, et seal sees olid augud ning välja jooksid elukad, sipelgataolised, aga suuremad, jube oli!» kirjeldas ta. Kui palju sipelgataolisi elukaid oli, ta öelda ei oska. Oma silmaga nägi ta mitu tükki kindlasti, kuid neid võis tema sõnul kindlasti rohkem olla. Ta tegi isegi pilti, kuid kahjuks olid elukad liiga kiired ning jõudsid eest ära pageda.

Sandra sõnul on tema tõukoer pärast seda kahtlaselt käituma hakanud, köhib imelikult. Eile käis Sandra ka kaupluses kohapeal juhatajaga rääkimas. Ta kirjutas avalduse ning pood võttis ülejäänud kanajalad tagasi ja saatis ekspertiisi. Tulemused peaksid selguma paari nädala pärast.

«Mu koeral võib nüüd mõni haigus olla. Ka mu korter võib neid elukaid täis olla, kes seda teab,» lisas naine.

Sandra plaanib kindlasti ka loomaarsti külastada, kuid hetkel pole tal selleks võimalusi.

Tarbija24 sai täna kätte Zoo Planeti Lõuna-Eesti regioonijuhi Irina Boroviku, kes oli juhtumist teadlik. «Meie juurde tuli tõepoolest klient sellise murega. Kanajalas oli paar auku, kuid ühtegi sipelgat me ei näinud,» kommenteeris ta. «Saatsin kondid pealattu, mis asub Leedus, seal tehakse ekspertiis.»

Boroviku sõnul otsustavad nad pärast ekspertiisi, mida teevad ning kas või kuidas kompenseerivad.

«Arvan, et seal ei olnud kindlasti sipelgaid,» nentis ta. «Oleme lahti olnud natuke üle aasta ja see on esimene kaebus. Kõik on korras. Paar nädalat tagasi saime ka tänukirja, et oleme Eesti parim loomapood.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles