Kõrts tillikampaaniast: naljaga saavutab rohkem kui lihtsalt soigumisega

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veski Kõrts.
Veski Kõrts. Foto: veskikorts.ee

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni kampaaniast «Tilliga ja tillita» tänavu esimest korda osa võttev söögikoht Veski kõrts on seda meelt, et läbi nalja on võimalik oluliselt rohkem saavutada kui niisama hädaldamisega.

Tallinnas asuv Veski kõrts pakub täna kodust hakklihakastet tilliga ja ilma tillita. «Ühinesime selle aktsiooniga, kuna see tundus meile selline humoorika lähenemisega tehtud kampaania,» ütles toidukoha juhatuse liige Tõnu Kukk. «Ja läbi nalja on võimalik palju rohkem saavutada, kui seda lihtsalt soigudes teha.»

Ta lisas, et neil ei ole midagi selle kampaania sõnumi vastu. «Kahjuks meil firmas mehi pole, aga kindlasti oleme seda meelt, et võrdse töö eest peaks olema ka võrdne palk.»

Ka Tartus asuvad lokaal Suudlevad Tudengid ja pubi Sõprade Juures võtavad humoorikast kampaaniast osa esimest korda. «Oleme otsustanud aktsiooniga kaasa minna, sest igaühel on õigus võrdsele palgale,» lausus söögikohtade turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Kairi Järva.

«Meie ettevõttes ei ole inimese sool palgale mõjutusi. Palk on võrdne nii naistel kui meestel ja pigem kõigub palgavahe tööpositsioonist, mis on inimlik ja loogiline,» lisas ta.

Järva sõnul on teenindajad saanud ühelt kampaania korraldajalt vastava koolituse ja loengu.

Lokaal Suudlevad Tudengid pakub lõhe röstitud juurviljade ja kartulikoogiga, mis maksab tilliga 15,47 eurot ja tillita 11,90 eurot.

Pubi Sõprade Juures pakub grillitud lõhe tsitruse kastmega, mis maksab tilliga 8,97 eurot ja tillita 6,90 eurot.

Tänavu võtab tillikampaaniast osa rekordarv söögikohti. Tilliga ja tillita toite pakuvad erineva hinnaga 80 söögikohta üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles