Levira: rahvas arvab, et ilma tasu maksmata telepilti ei näe

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitelevisioonile üleminek.
Digitelevisioonile üleminek. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Enamik eestimaalastest on telepildi vaatamiseks sõlminud lepingu mõne tasulise teenusepakkujaga ega tea, et veerand elanikkonnast kasutab telerit selle eest igakuist tasu maksmata, teatab Levira.

«Paari aasta eest toimus üleminek digitaaltelevisioonile ja sellega seoses liitusid paljud erinevate teenusepakkujate tasuliste pakettidega. Praegu on rahva seas aga levinud arvamus, et ilma tasu maksmata ei ole võimalik üldse telepilti näha,» kommenteeris AS Levira võrguteenuste divisjoni direktor Tarmo Osman.

Tema sõnul on tegelikult kõikjal üle Eesti võimalik tasuta telepilti vaadata. «Selleks, et vaadata enimvaadatud Eesti teleprogramme nagu ETV, ETV2, Kanal 2, TV3 ja Tallinna TV, on vaja vaid digiboksiga telerit ja sobivat antenni – ühtegi lepingut sõlmima ega igakuist tasu maksma ei pea,» selgitas Osman.

Levira läbi viidud uuringu tulemused näitavad, et inimeste teadlikkus Digilevi TasutaTV võimalusest võiks olla suurem, kuna rohkem kui 40 protsenti küsitlustest ei teadnud tasuta televisiooni vaatamise võimalusest. «Kindlasti on praeguste tasuliste teenustepakkujatega lepingu sõlminute seas neid kliente, kelle soove ja vajadusi rahuldaks ka Digilevi TasutaTV teenus, olgu selleks kasvõi suvilate ja maakodude omanikud,» kinnitas Osman. Ta lisas: «Parimad asjad elus on tasuta.»

Veebilehel tasutatv.ee saab igaüks kontrollida, kas Digilevi TasutaTV levib ka tema kodus või suvilas ja milliseid seadmeid tal selle teenuse kasutamiseks vaja on. Digilevi TasutaTV-ga saab vaadata järgmisi telekanaleid: ETV, ETV2, Kanal2, TV3, Tallinna TV ning France 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles