EMT vastulause: tasuta nutikelli jagati kindla kampaania käigus

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutikella Samsung Gear 2 jagus Eestis vaid 10 väledamale.
Nutikella Samsung Gear 2 jagus Eestis vaid 10 väledamale. Foto: SCANPIX

EMT klienti pahandas asjaolu, et ta jäi uue nutitelefoni Samsung Galaxy S5 lisaseadmetest ilma. EMT kinnitusel jagati lisaseadmeid vaid ühekordse kampaania käigus.

«11. aprillil algas Samsungi uue nutitelefoni Galaxy S5 müük Elioni ja EMT esindustes. Huvilised said aga nutitelefoni tellida veebipoe kaudu juba varem, nii saabus ka kliendi tellitud telefon esindusse juba mõned päevad enne 11. aprilli,» selgitas EMT avalike suhete juht Kaja Sepp.

Sepp selgitas, et Tallinnas Viru Keskuse EMT-Elioni ühisesinduses tähistati uue nutitelefoni müükijõudmist sotsiaalmeediakampaaniaga - esimesed kümme telefoniostjat, kes olid Viru Keskuse ühisesinduses kl 11:11, said endale tasuta Gear Fit nutikellad, mis Eestis veel müügile jõudnud ei ole,» rääkis Sepp. Nende 10 Gear Fiti puhul oli tegu ainueksemplaridega, mis olid tarnitud Eestisse spetsiaalselt selleks kampaaniaks.

«Ehkki mõistame klientide tuska, et kõik tehnikavidinad maailmas üheaegselt müügile ei jõua, ei saa me kahjuks ka veel anda täpset informatsiooni selle kohta, millal Samsungi uus ja populaarne toode Eestis ametlikult müügile jõuda võiks,» rääkis EMT esindaja. Ta lisas, et nagu klient õigesti märgib, sõltub see pigem tarnijast. Arvestades aga suurt huvi põneva toote vastu, annab firma Gear Fiti Elioni ja EMT esindustesse müüki jõudmisest kindlasti esimesel võimalusel teada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles