Mercedese R-klass sai uue näo

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: whatcar.ee

Mercedes avaldas põhjalikuma info uuenenud R-klassi mahtuniversaali kohta - viie aasta jooksul juba teist korda värskenduskuuri läbinud auto saab eelkõige uhkustada uue näoilmega.
 

Tänu uutele tuledele, kapotile, põrkerauale ja püstisemale radiaatorivõrele meenutab värskendatud R-klass nüüdsest rohkem uuemaid Mercedese sõiduautosid, kirjutab whatcar.ee.
 
Lisaks on veidi vähenenud ka õhutakistustegur: senise 0,32 asemel on see nüüd 0,31.
Uued on ka välispeeglid, velgede disain, samuti tagatuled ja -põrkeraud.

Jätkuvalt on R-klass saadaval kahe teljevahega ning nelja-, viie-, kuue-, ja seitsmekohalisena. Sõltuvalt kerevariandist ja istmete arvust jääb pagasiruumi maht 550 ja 2385 liitri vahele.

Jõuallikate valik koosneb juba tuttavatest bensiini- ja diiselmootoritest, millest kõige olulisemana tasub ära märkida ökonoomsust hindavale tarbijale suunatud R 300 CDI BlueEFFICIENCY, mille kütusekuluks sajale kilomeetri kohta on tehaseandmetel 7,6 liitrit.

Sportliku stiili harrastajaid huvitab aga R 350 CDI 4MATIC, milles on ühendatud V8-le iseloomulik võimsus V6-le iseloomuliku ökonoomsusega. Sellise jõuallikaga R-klass kiirendab nullist sajani 7,6 sekunidga.

Veoskeeme on pakkumises kaks: taga- ja nelikvedu. Käigukastiks on kõigil versioonidel 7-käiguline automaatkast 7G-TRONIC.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles