Vasikahakkliha, varasuvine redis ja suhkruhernes annavad burgerile värskema ja veidi tervislikuma mõõtme.
Preilide burger vasikahakkliha ja salveimajoneesiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salatilehti, eelnevalt kergelt kupatatud suhkruhernekaunu, rediseid
Kotleti jaoks:
Kilo vasikahakkliha
1 riivitud sibul
2 tl hakitud salveid
1 tl soola
1 tl musta pipart
1 munakollane
Salveimajonees:
Sega kotleti koostisosad, lase pool tunnikest taheneda. Mätsi kümme kotletti, pintselda õliga ning grilli kummaltki poolt paar minutit.
Komplekteeri burger: kukli peale salveimajonees, salatileht, kotlett, rediseviilakaid, suhkruhernekaunu, nende peale veel kastet, salatilehti ja teine kuklipoolik.