Preilide burger vasikahakkliha ja salveimajoneesiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Karron

Vasikahakkliha, varasuvine redis ja suhkruhernes annavad burgerile värskema ja veidi tervislikuma mõõtme.

Salatilehti, eelnevalt kergelt kupatatud suhkruhernekaunu, rediseid

 

Kotleti jaoks:

Kilo vasikahakkliha

1 riivitud sibul

2 tl hakitud salveid

1 tl soola

1 tl musta pipart

1 munakollane

 

Salveimajonees:

2 dlmajoneesi segada 2 tl sidrunimahlaga, poole sidruni koorega ning tl hakitud salveiga.

 

Sega kotleti koostisosad, lase pool tunnikest taheneda. Mätsi kümme kotletti, pintselda õliga ning grilli kummaltki poolt paar minutit.

Komplekteeri burger: kukli peale salveimajonees, salatileht, kotlett, rediseviilakaid, suhkruhernekaunu, nende peale veel kastet, salatilehti ja teine kuklipoolik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles