Poesalat peitis endas satikaid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebameeldiv lisand Maxima salatis.
Ebameeldiv lisand Maxima salatis. Foto: Lugeja foto

Ühest Tallinna Maxima poest ostetud Caesari salatis oli lisaks tavalistele komponentidele ka paar elusat lisandit. Pood otsustas osa salati toorainest tarnijale tagastada.

«Ostsin salati Mustamäelt ühest ühe X Maximast ja seal olid putukad sees. Paar tükki olid elusad ja mõned olid lömastatud. Väga ebameeldiv oli leida enda toidust satikaid,» kirjutas Tarbija24 lugeja Rauno. Pakendil oleva etiketi kohaselt oli salat igati värske.

Maxima pressiesindaja Erkki Erilaiu sõnul peavad kõik tarnijad väljastama poeketile vastavad dokumendid, mis kinnitavad toodangu vastavust kõigile nõuetele. Vastavate nõudmiste täitmist kontrollivad pidevalt ka pädevad riiklikud järelevalveorganid.

«Kõik salatilehed pestakse sarnaselt muule puu- ja köögiviljale enne töötlemist. Sellegipoolest ei ole looduslike koostisainete – ehk antud juhul värske salati puhul – puhul kahjuks alati võimalik sajaprotsendiliselt tagada toodete koostist,» möönis Erilaid. Ta lisas, et antud salatilehtede osas viidi läbi täiendav kontroll ning otsustati võimalike teiste kvaliteediprobleemide vältimiseks kogu selle partii
tarnijale tagastada.


«Pöörame väga suurt tähelepanu oma kauplustes müüdavate toodete kvaliteedile ja järgime toodangu kvaliteeti kogu tarneahela ulatuses.
Seetõttu vabandame kliendi ees ebakvaliteetseks osutunud kauba pärast. Kinnitame ühtlasi, et tagastame kliendile kauplusse pöördudes ostusumma,» kinnitas Erilaid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles