Tarbijakaitse hoiatab jalgpallifänne võltsitud piletite eest

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA soovitab jalgpalli MMile pileteid osta vaid nende või ametlike müüjate kaudu.
FIFA soovitab jalgpalli MMile pileteid osta vaid nende või ametlike müüjate kaudu. Foto: AFP / Scanpix

Eesti tarbijakaitse edastas rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA hoiatuse mustal turul ringlevate jalgpalli MMi piletite kohta.

Nagu pea iga suursündmusega, on ka jalgpalli MMi puhul paralleelselt volitatud piletimüüjatega tegutsemas must turg ehk siis müüjad, kes pakuvad võltsitud või katteta pileteid, majutuspakette ja muud taolist.

Mustalt turult ostetud piletitega kaasneb risk, et need on võltsitud või FIFA poolt kehtetuks tunnistatud. Ka siis, kui piletid kehtivad, võib tekkida probleeme nende kättesaamise ja ümbervahetamisega.  

Seetõttu paneb liit kõikidele jalgpallisõpradele südamele osta pileteid vaid volitatud esindajatelt, näiteks otse FIFA veebilehelt või siis seal äratoodud partnerite kaudu.

Liidu veebilehel on kirjas ka need partnerid, kelle kaudu saab majutust ja muid vajalikke teenuseid.

Neil, kel on juba ostetud piletite kohta kahtlusi või küsimusi, tuleks pöörduda otse FIFA poole e-posti aadressil enquiries[ät]2010fwctc.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles