Sooduskaart tõstab otepäälase kodupaigas eristaatusesse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepäälase sooduskaart.
Otepäälase sooduskaart. Foto: www.otepaa.ee

Otepää elanikud võivad end nüüd erilistena tunda. Kohalik vallavalitsus lõi neile kaardi, mis annab Otepää kandi ettevõtjate ja teenusepakkujate juures soodustusi.


Magnetribaga varustatud plastikkaarti on võimalik saada Otepää vallavalitsusest ning seda saavad taotleda ainult valla registreeritud kodanikud, teatas vallavalitsuse pressiesindaja Monika Otrokova. Kaart maksab täiskasvanutele 70 krooni, lastele ja pensionäridele 35 krooni.

«Hetkel on otepäälase kaardiga liitunud üle 50 vallakodaniku. Ettevõtjaid, kes soodustusi pakuvad, on ligi tosinkond ning neidki tuleb juurde,» rääkis Otepää vallavalitsuse arendusnõunik Merlin Müür. Tema sõnul tahab vallavalitsus otepäälase kaardi abil pakkuda vallakodanikele soodsamaid teenuseid, kuid tugevdada ka kogukonna ühtekuuluvustunnet.

Kaart lubab Otepää piirkonnas erinevaid soodustusi ning seda alghinnast 10-50 protsenti odavamalt. Pühajärve jaanitule kontserdi pileti saab otepäälase kaardi ettenäitamisel kätte poole odavamalt, tõi Müür näite.

Kui vajalik see kaart on, seda saab iga otepäälane otsustada ise, tutvudes valla veebilehel soodustuste nimekirjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles