Täna annavad Tallinna botaanikaaias nõu aia planeerimise spetsialistid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kaunim kodu.
Viljandimaa kaunim kodu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 14-18 toimub Tallinna Botaanikaaias aia planeerimise teemapäev, kus Eesti parimad spetsialistid annavad nõu aia rajamisest, talvisest hooldusest ja kevadtöödest aias.


Väikeaedade ja varjuaia planeerimisest räägib maastikuarhitekt Ülle Grišakov. Aia planeerimise eeltöösid kirjeldab endine Tallinna peaaednik Tiina Tallinn. Istikute spetsialist Jüri Annist tutvustab vähe hoolt vajavaid taimi ning jagab nõuandeid lillepeenra tegemisel. ja Tallinna Botaanikaaia avamaakollektsioonide osakonna juhataja Olev Abner tutvustab aeda planeeritava kõrghaljastuse rajamist.

Aiandushuvilistele mõeldud teemapäevi hakkab botaanikaaed korraldama kord kuus kuni septembri lõpuni. Teemapäev toimub Sirelite platsil iga ilmaga ning sinna pääsemiseks tuleb osta botaanikaaia pilet. Lisainfot saab Tallinna botaanikaaia kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles