Elron paneb rokkfestivali ajaks käiku erirongi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diiselrong.
Diiselrong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Festival Kaparock ja reisirongiliiklust korraldav ettevõte Elron sõlmisid kokkuleppe, et 7. juunil saavad festivali külalised pärast südaööd sõita Tallinnasse ja Raplasse.

Pärast südaööd, kui festivali peaesineja Winny Puhh on esinemise lõpetanud, on soovijatel võimalus Raplamaalt Kohilast erirongiga sõita Rapla ja Tallinna suunas, kirjutab Nädaline.

Festivali korraldajate sõnul loob öine erirong lisavõimaluse sadadele muusikasõpradele, kes muul juhul festivali viimaseid esinejaid näha ei saakski. «Eelmisel aastal, kui festivali külastajaid oli 1300, olid mitmed sõpruskonnad sunnitud lahkuma viimase rongiga ning neil oli sellest siiralt kahju,» selgitas festivali korraldaja Jörgen Aav.

Lisaks Winny Puhhile astuvad sel aastal Kohilas Tohisoo mõisapargis üles ansamblid Blind, Elephants From Neptune, Karl-Erik Taukar Band, A-Rühm, Jana Kask & Mai Skizo, Slippery Slope, Spido, Face of God (Soome).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles