Elron veab reisijaid Keila vahet ajutiselt asendusbussidega

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirongide osakaalu suurendamine peaks olema üks Eesti tulevikusuundadest.
Elektrirongide osakaalu suurendamine peaks olema üks Eesti tulevikusuundadest. Foto: Mihkel Maripuu

Täna alustatakse Harjumaal Padula peatuse lähistel raudteesilla ehitustöödega, mistõttu asendatakse Pääsküla-Keila lõigul reisirongid bussidega.

«Rongiliiklus on häiritud täna kella 18.00st homse varahommikuni välja,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste. «Kuni kella 18.00ni toimib tavapärane graafikujärgne rongiliiklus.»

Kaareste sõnul on reisirongid täna asendatud bussidega, sest raudteel toimuvad mahukad ehitustööd – seoses Juuliku-Tabasalu ühendustee ehitamisega hakatakse Padula lähistele rajama uut raudteesilda. Tööd toimuvad maanteeameti juhtimisel.

«Asendusbussid peatuvad Pääsküla-Keila lõigul Laagris, Vana-Pääsküla bussipeatuses ja Urda bussipeatuses, Sauel rongi ooteplatvormi juures olevas bussipeatuses ning Valingul Korvi bussipeatuses,» lausus Kaareste.

Kaareste sõnul ootab raudteereisijaid järgmine sõiduplaanimuudatus 13. mail, mil Aegviidu liinil Raasiku ja Kehra vahelisel raudteelõigul toimuvad remonditööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles