Merko ehitusel hukkus mees

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul hukkus Tallinnas Merko ehitusobjektil 54-aastane meesterahvas.

AS Merko Ehitus Eesti teatas, et kella 10.10 paiku juhtus tööõnnetus Paepargi tänav nr 17 kortermaja ehitusel, kus teostati parapetipaneeli ladustamist katuslaele.

Kõrval töötsoonis keevitustöid teostanud tööline otsustas siseneda paneeli ladustamise töötsooni ning püüdis hoida ligi kahetonnist paneeli tasakaaluasendis, mis aga vajudes tõukas teda oma raskusega paari meetri kaugusele üle katuseääre neljandalt korruselt alla. Tööinspektsiooni sõnul kukkus mees 12 meetri kõrguselt maapinnale.

Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustas uurimist tööinspektsioon ning kriminaalmenetlust politsei. Sündmuskohal viibis ka tööinspektsiooni uurija.

Õnnetuse tagajärjel hukkunu oli peatöövõtja Merko pikaajalise alltöövõtja OÜ Utis MV Ehitus töötaja. Peatöövõtjana kinnitab Merko, et objektil järgiti kõiki tööohutuse nõudeid. Merko avaldab hukkunu lähedastele sügavat kaastunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles