Air Lituanica laiendab Tallinnast väljuvate lendude valikut

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Lituanica
Air Lituanica Foto: Embraer

Leedu lennufirma Air Lituanica laiendab oma tegevust ning pakub Tallinna lennujaamast veelgi rohkem otse- ja ühenduslende.

Tallinn-Vilnius liinil on nüüd kavas 10 asemel 12 otselendu ning ühenduslendude valik laieneb kolme Skandinaavia linna võrra, teatas lennufirma. Lisanduvad lennud laupäeval ja pühapäeval.

Ettevõte teostab igapäevast reisijavedu Tallinnast Vilniusesse ning pakub läbi Vilniuse lennujaama ühenduslende teistesse Euroopa linnadesse.

Alates 12. maist pakub Air Lituanica tööpäevadel Tallinna lennuväljalt heal kellaajal väljuvaid hommikusi ja õhtuseid lende, nüüd on lennu kestus Tallinnast Vilniusesse 1 tund ja 5 minutit.

Air Lituanica lendudega saab Tallinnast mugavalt reisida Pariisi, Berliini, Münchenisse ning Prahasse. Vilniuse lennujaamas saab minimaalse ajakuluga, vaid 30 minutiga ümber istuda. kohvikud, poed, laste mängutoad jms.

Suvehooajal lennutab Air Lituanica Münchenisse iga päev ning Pariisi  kuus korda nädalas. Praha regulaarlennud toimuvad tööpäevadel,  ning Berliini iga päev, välja arvatud laupäeval.

Samuti pakutakse lennuühendust Eestist Skandinaaviasse. Air Lituanica pakub suvehooajal Vilniusest lende kahte Rootsi linna – Göteborgi ja Malmösse ning Taanis Billundi linna.

Lende teenindavad kaks lennnukit – 86-kohaline Embraer 175 ja 50-kohaline CRJ 200.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles