Kliendid kardavad kaubanduskeskuses kõndida

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuse põrand.
Ülemiste keskuse põrand. Foto: Liis Treimann / Postimees

Ülemiste kaubandushoone uued põrandad on klientide sõnul nii libedad, et nad kardavad seal kukkuda. Keskus lubab probleemiga tegeleda.

«Uued põrandaplaadid on väga libedad, just need väiksemad vahelipid. Ilmselt on see aja küsimus, kui keegi kukub. Kas keegi on seda veel täheldanud?» algatas veebifoorumis teema üks keskuse külastaja.

Teda toetas hulk teisi. «Minu jaoks on ka väga libedad, esimene kord lausa ehmatasin, kui selle läikiva osa peale astusin. Edaspidi käisin ettevaatlikumalt. Aga talvel, kui saapad on alt lumised, võib küll lausa kõvasti kukkuda,» lausus teine.

Kolmas klient väljendas pahameelt, miks üldse lubatakse toota libedaid põrandaid ning miks neid kaubanduskeskusesse paigaldatakse. «Põrandal on üks funktsioon – olla tasane tugipunkt, kus on turvaline kõndida. Kõik see ilu ja osa ruumikujundusest on teisejärguline. Kui inimestel on raske kõndida, siis nad valivad mõne teise ostukoha,» arvas ta ja uskus, et abi võib siiski olla kummitaldadega jalanõudest.

Ülemiste keskuse turundusjuht Kristina Antšak tõdes, et nad on põrandate libeduse probleemist teadlikud. Tema sõnul on keskuses välja toodud ka ehitustöödega seotud ebamugavustele viitav info.

Põrandate libedus tuleneb Antšaki sõnul osaliselt keskuses toimuvate renoveerimistööde tõttu tekkivast peenest ehitustolmust, mis muudab põrandapinna libedamaks.

Tänaseks on Ülemiste keskus turundusjuhi kinnitusel võtnud kasutusele meetmed, et põrandate libedust vähendada, näiteks eemaldatakse päeva jooksul mitu korda põrandatelt tolmu spetsiaalse puhastusmasinaga. «Samuti oleme põrandaplaatide tootjaga ja plaatide töötlemise ettevõtetega välja töötamas lahendust põrandate libeduse vähendamiseks. Loodame keskuse külastajate mõistvale suhtumisele ja vabandame seoses renoveerimistöödega tekkinud ajutiste ebamugavuste pärast,» lisas Antšak.

Juurdeehitus- ja renoveerimistööde tegevuse eesmärgiks on Antšaki sõnul pakkuda uuenenud Ülemistes ikka meeldivamat ostukeskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles