Galerii: valik ja hinnad Viru keskuse uutes rõivapoodides

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru keskuse teisel korrusel avasid täna uksed Hispaania kvaliteetrõivabrändide Cortefiel, Pedro del Hierro ja women’ secret kauplused. Avamise puhul kestab neis kuni 15. juunini ka 20% allahindlus.

Eksklusiivse Pedro del Hierro brändi pood avatakse Eestis esmakordselt, lisaks tulevad keskusesse ajatu stiiliga Cortefiel ning naiste pesupood women’secret.

Kõik kolm kaubamärki on Eestisse toonud KarKat Fasion OÜ, mille tegevjuhi Tiina Varamäe kinnitusel on Eesti turul veel natuke ruumi uutele ja värsketele brändidele. «Teatavasti on paljusid Hispaania kaubamärke viimastel aastatel saatnud peadpööritav edu ja ükskõik millisesse Euroopa suurlinna satud, ootavad ikka ees samad poed,“ sõnas Tiina Varamäe. «Kuna riietuse eesmärgiks on ikkagi näidata oma isikupära ja teistest erineda, on see paljude jaoks probleem. Meie väike poodide arv Eestis tagab värske ja teistest eristuva kaubavaliku.»

Pedro del Hierro


Eksklusiivsuse otsijail soovitab Tiina Varamäe sisse astuda Pedro del Hierro kauplusesse, kelle tooteid müüakse Baltikumis veel vaid ühes poes, Vilniuses. «Lähiajal ei plaani me ka teisi Pedro del Hierro kauplusi siin piirkonnas avada,» kinnitas Varamäe. «Pedro del Hierro looming on mõeldud kõige enam klassikast ning kvaliteeti armastavatele meestele-naistele. Bränd on oma stiililt minimalistlik, kuid seda täiendavad emotsionaalsed hispaaniapärased detailid ning aksessuaarid. 1948. aastal sündinud kuulus moelooja Pedro del Hierro elab tänaseni Madridis ning hoiab rõivaketi käekäigul endiselt silma peal.»

Tegemist on kvaliteetse üli-premium brändiga, Eestis võib seda võrrelda Karen Milleniga. Naisi rõõmustab kindlasti kvaliteetsest materjalidest kleitide valik, suvine kollektsioon toob valget, punast, korallroosat, samuti tumesinist ning mõistagi ei puudu väike must kleit. Domineerivad naturaalsed ja kvaliteetsed materjalid, näiteks linane ja täissiid. Meestekollektsioonist leiab kindlasti klassikalise ülikonna, mille eeliseks on pintsakuvarrukate pikendamise võimalus, klassikalise tumeda ülikonna kõrval leiab merevärvides, beeže, pruune ja rohelisi meesterõivaid. Aktsendiks saab valida kaubamärgi aksessuaare - kingi, kotte, ehteid, lipse, kellasid.

Hinnad: kleitide hinnad jäävad 119 -249 piiresse. Luksuslik väike must kleit maksab 239, täissiidist suvekleit samapalju. Täisvillane meestepintsak maksab 399 eurot.

Cortefiel



Kolmest kaubamärgist tuntuim on Euroopas ilmselt premium- bränd Cortefiel, mis loodi 1946. aastal ning on tänaseni Hispaania rõivamoes edukas turuliider. Cortefiel pakub rõivaid ja aksessuaare nii naistele kui meestele ning lähtub oma stilistikas eelkõige aegumatust elegantsist, kvaliteedist, mugavusest ja funktsionaalsusest. Viru Keskuses avatakse Cortefieli teine kauplus Eestis. 

Cortefiel sihtgrupiks on täiskasvanud ja väljakujunenud väärtushinnagute ja maitsega osja vanuses 30+, mis pakub nii ametlikumaid kui ka vaba aja rõivaid nii naistele kui ka meestele, lisaks kotte, kingi ja muid aksessuaare. Eestis võiks tema konkurentideks olla Mosaic, Montoni või Massimo Tutti. Kevadsuvises naistekollektsioonis torkab silma musta-valge ja sinise-rohelise kombo, samuti beež ja korallroosa. Toodete eeliseks on võimalus neid omavahel kombineerida ka juhul, kui lemmiktoode on pärit mõnest muust hooajast ning näiteks naiste pükste lõige (kõrgem värvel) sobib ka kurvikama figuuriga. Igat suurust on poes üks eksemplar, nii pole karta, et oma rõivaeeset igal tänavanurgal

Hinnad: kleidivalik jääb saja euro piiresse, enamik kleite maksab 69-89 eurot, kudumid 19.95-45 eurot, kardigan 69 eurot, naiste püksid 49-59 eurot. Klassikaline meestepintsak maksab 199, vaba aja pintsak 149 eurot. Meestesärgi hind on kuni 45 eurot.

women’secret

Naiste pesubränd women’secret on Hispaania ostetuim pesu, ööriiete ning rannariiete kaubamärk, mille tooteid iseloomustab nooruslikkus, mängulisus, romantilisus, kvaliteetsete materjalide kasutus ning ostjasõbralik hinnaklass. Women’secret on laienenud enam kui 45 riiki, Viru Keskuses avatakse women’secreti teine kauplus Eestis. Suve saabudes rõõmustab bikiinivalik, pakutakse ka figuuri korrigeerivaid rannarõivaid, samuti pakutakse korrigeerivat aluspesu, mis sarnastest toodetesteristub seksikate lõigete ja materjalivaliku poolest. Rinnahoidjaid pakutakse kuni D-korvini.

Hinnad: figuuri korrigeeriv trikoo 49.99 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles