SEB parandab e-arve püsimakse teenust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB pangaautomaat.
SEB pangaautomaat. Foto: Toomas Huik

SEB pank muudab alates 10. juulist e-arve püsimakse lepingu tingimusi - klientide jaoks on olulisemateks kolm muudatust.

«E-arve püsimakse teenuse kasutusele võtmisel ilmnesid kitsaskohad, mida nüüd kohandame kasutaja vajadustest lähtudes. Muudatused, millest kliente teavitasime, parandavad olemasolevaid protsesse,» selgitas SEB kommunikatsioonijuht Evelin Allas.

Olulisem muudatus tingimuste sõnastuses on see, et arve kuvamisel kliendile toimub perioodi arvestus arvelduspäevade asemel kalendripäevades. «Kuna e-arvega tutvumine toimub igapäevaselt avatud internetipangas mitte pangakontoris, siis ei ole vajalik arvesse võtta ainult arvelduspäevi,» nentis Allas.

Teise olulise muudatusena kaotas SEB ära perioodilise ja perioodivaba lepingu mõiste. E-arve püsimakse lepingu sõlmimisel aga saab klient endiselt valida vastavalt müüja lepingule, kas konkreetset kuupäeva müüja antud perioodis või on kaks muud valikut - maksetähtpäev või e-arve panka saabumisest ülejärgmine päev. «Seega olemasolev funktsionaalsus säilib, kuid loodetavasti on lepingut lihtsam mõista,» märkis Allas.

SEB kliendid näevad muudatusi lähemalt keskkonda sisse logides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles