Sims 4 sai Venemaal vanusepiirangu

Hendrik Alla
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sims 4
Sims 4 Foto: Electronic Arts

Populaarsele arvutimängule Sims 4 rakendati Venemaal piirang 18+, mis tähendab, et seda tohivad mängida vaid täiskasvanud.

Vanusepiirangu kehtestamise põhjuseks on asjaolu, et mängus on võimalik ka samasooliste paaride kooselu, vahendab BBC. Piirangust säutsus mängu tootja Electronic Arts vene Simsi konto. EA on samas teatanud, et neil pole mingit plaani mängu mingilgi muuta, et Venemaa vanusepiirangust pääseda.

Sims on nn elusimulaator, kus mängija üritab rahuldada virtuaalsete tegelaste soove ja tahtmisi nii, et nende õnneindeks võimalikult kõrge oleks. Samasooliste suhted pole 2000. aastal esmakordselt ilmunud mängus midagi uut. Tavaliselt on mäng saanud vanusepiirangu «Teismelistele 13+» või «Kõigile 10+». 2012. Aastal tunnistati Electronic Arts parimaks ettevõtteks, kus võiksid töötada LGBT (gei, lesbi, bi ja transsoolised) inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles