Elektrum peibutab äikese eel kliente kodutehnika kindlustamisega

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikese vastu võib oma kodumasinad kindlustada.
Äikese vastu võib oma kodumasinad kindlustada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Elektrum teatab, et kindlustab kõikide oma klientide kodutehnika elektririketest põhjustatud kahjude vastu – selleks peavad nood esitama avalduse.

Teenus Elektrumi eraklientidest lepinguomanikele eraldi midagi ei maksa ning kindlustus katab muu seas ka äikese tekitatud kahjud kuni 1000 eurot juhtumi kohta. Omavastutus on 50 eurot.

«Õnneks pole meie klientidele elektririketest põhjustatud kahjusid hetkel veel väga palju esinenud, kuid elektritarbijate huvi antud lahenduse vastu on küllaltki suur, eriti suvehakul, mil suureneb äikeseohu võimalus. Äike on aga üks sagedasemaid kodutehnika rikkujaid, mistõttu tuleks sellele tähelepanu pöörata, kui ei soovi kallitest kodumasinatest ilma jääda. Viimastel päevadel on ilmajaam pidevalt äikeseohu eest ka hoiatanud» ütles Elektrum Eesti juhatuse esimees Raivo Videvik.

Elektrumi kindlustuspartner on If Kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles