Bussisõit suvepealinna läheb noortele kallimaks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss. Foto on illustreeriv.
Sebe buss. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sebe grupi tütarettevõte Eesti Buss OÜ ühtlustab juunist Tallinn-Pärnu ja Tartu-Pärnu suundade hinnad vastavalt seitsme ja üheksa euro peale, mis tähendab, et varasema Noorte Ekspressi pilet tõuseb.

Kui varem maksis bussipilet Tallinn-Pärnu suunal Noorte Ekspressis alla 30aastastele 5,90, siis nüüd tuleb maksta seitse eurot. Täispilet muutub samal suunal odavamaks, kuna maksab praegu 8,40 eurot. Tartu-Pärnu suunal tõuseb täispileti hind noortele 7,70 eurolt 9 eurole ning täispileti hind langeb 11 eurolt üheksa euro peale.

Juunist muutuvad nendel liinidel praegused Noorte Ekspressi väljumised SuveEkspressi väljumisteks, mis tähendab eapõhiste soodustuste asendumist püsikliendisoodustusega.

«Ühest küljest tahame oma hinnastruktuuri reisijatele võimalikult lihtsaks ja arusaadavaks teha, teisest peame arvestama, et kõik kulud oleks kaetud ja bussijuht saaks tööle vastavat väärikat tasu,» põhjendas Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski.

«Suvi on reisimise aeg ning Pärnu on puhkuseperioodil olnud alati üks populaarsemaid sihtkohti. Seepärast muutuvad Tallinn-Pärnu suunal meie senised reedesed ja pühapäevased väljumised igapäevasteks,» ütles Obolenski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles