Seitse Läänemaa omavalitsust kavatseb Swedbanki käitumise tõttu panka vahetada

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga arvates piisab Haapsalu rahvale sularahaautomaatidest küll.
Panga arvates piisab Haapsalu rahvale sularahaautomaatidest küll. Foto: Marko Saarm / Sakala

Swedbanki Lääne regiooni juht Egon Jekabson selgitas reedel Haapsalu linnavolikogu ees, miks 9. juunist kaob Haapsalu kontoris valuutavahetus ja sularahatehinguid saab teha vaid pangaautomaadis, ning kuigi linnajuhid lootsid leida veel kompromissi, seda ei saavutatud ja nüüd plaanib mitu omavalitsust panka vahetada.

Tund enne Haapsalu linnavolikogu istungit püüdis volikogu esimees Jaanus Karilaid sõlmida Swedbanki esindajatega kompromissi, kuid tulutult, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Karilaid selgitas, et Swedbank on jätkuvalt seisukohal, et piisab vabandamisest ja et nad on läänlaste ees vabandanud, samas kui Haapsalu linnajuhid lootsid rohkemat - seetõttu kavatsevad seitse Läänemaa omavalitsust nüüd panka vahetada.

«Ma ootasin täna, et Swedbank oleks pannud oma kommunikatsioonivea hüvitiseks need kaks teenuseliiki tagasi ja aasta pärast teavitanud korrektselt meie maakonna inimesi ning teinud oma reformi siis ära,» kommenteeris Karilaid.

Swedbanki Lääne regiooni juht Egon Jekabson vabandas reedel linnavolikogu ees, ent samas peab pank halva teavitustöö kaassüüdlaseks ka Haapsalu linnapead ja Lääne maavanemat, kellega vesteldi valuuta- ja sularahateenuste ümberkorraldamisest juba 6. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles