McDonald’s kaevati põletushaavade pärast kohtusse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran McDonald's.
Restoran McDonald's. Foto: SCANPIX

Ameeriklanna Lynne Gipson kaebas ülemaailmselt tuntud kiirtoiduketi McDonald’si kohtusse, kuna sai topsist välja loksunud kuuma vee tõttu teise astme põletuse.

Gipson esitas Los Angelese kohtule hagi McDonald'si vastu, rõhudes hooletusele, kirjutab CBS News. Hagis väidab ta, et sai 2. juunil aastal 2012 Westchesteris asuvas McDonald’si drive-through (sõida-läbi) restoranis põletada.

Naine kirjeldas, et teenindaja andis talle topsis kuuma vett, kuid topsi kaas lendas pealt ning vesi paiskus tema käele, kõhule ja sülle. Töötaja vabandas, et topsid on uued. Gipson olevat valust karjatanud, kuid ükski töötaja ei pakkunud talle oma abi, seisab kaebuses.

Gipson läks järgmisel päeval arsti juurde. Ta väitis, et tema liigutused olid valu tõttu mitu kuud piiratud. Samuti olevat tal põletusarmid.

Sarnane lugu leidis aset 1994. aastal, kui 79-aastane Stella Liebeck tellis Albuquerqueis asuvast McDonald’sist kohvi, mille ta endale peale ajas. Naine sai kolmanda astme põletuse. Aasta hiljem kaebas Liebeck McDonald'si kohtusse ja sai kahjutasuks 2,86 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles