Tulika hakkab pakkuma autorenti

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulika hakkab pakkuma juhiga autorendi teenust, kus üheks võimalikuks sõidukiks on Mercedes-Benz E-klass. Pildil on uhiuus Mercedes Benz C-klass.
Tulika hakkab pakkuma juhiga autorendi teenust, kus üheks võimalikuks sõidukiks on Mercedes-Benz E-klass. Pildil on uhiuus Mercedes Benz C-klass. Foto: Reuters / Scanpix

Tulika Grupp liigub Lääne riikide eeskujul veel ühe turuniši täitmise suunas, hakates pakkuma juhiga autorendi teenust.

Viimasel ajal on Tulika taksodele lisatud reklaamid, mis kutsuvad kasutama Tulika Premium teenust. Nii mõneski kliendis tekitasid need segadust. «Kas seal pakutakse külma jooki, ajalehte lugemiseks?» uurisid uudishimulikud.

Tulika Grupi juhatuse esimees Mati Saar selgitas, et ettevõte on tulnud turule transporditeenusega Tulika Premium, mis on mõeldud kõrgemat kvaliteeti hindavatele klientidele.

Kuid tegemist ei ole taksoteenusega, vaid hoopis autorendiga. «Analoogne teenus on erinevates riikides tuntud «limousine service» ehk «juhiga autorent» nime all,» teatas Saar. Ta märkis, et kuna tegemist on Tulika Gruppi kuuluva ettevõttega, siis on firma otsustanud luua ja pakkuda teenust Tulika nime kandva brändi all.

Tulika Premium teenust tellides saab valida kolme sõiduki vahel: Mercedes-Benz E-klass (kuni 4 reisijat), Mercedes-Benz Viano (kuni 6 reisijat) ning Peugeot Boxer (kuni 12 reisijat). Ühe tunni hinnad on vastavalt järgmised: 27, 35 ja 40 eurot. Iga järgnev tund on pisut odavam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles