Maxima avab reedel Koplis uue poe

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus.
Maxima kauplus. Foto: Sille Annuk

Sel reedel avab Maxima oma esimese Maxima X kaupluse Põhja-Tallinnas, aadressil Kopli 35b.


Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Renatas Vaitkeviciuse sõnul suurendab uus kauplus Põhja-Tallinnas konkurentsi, mis toob tarbijatele kaasa senisest soodsamad hinnad ja laiema kaubavaliku. «Kopli elanikud on seda kauplust kaua oodanud ja tihti meilt küsinud, millal see lõpuks avatakse. Tänu sellele loodan, et uus lähipood saab kiiresti populaarseks,» märkis Vaitkevicius.

Vaitkeviciuse hinnangul on juunis tarbijad muutunud kulutuste tegemisel küll pisut julgemaks, mida näitas ka hea jaanimüük, kuid üldine ostukäitumine on endiselt äärmiselt säästlik. Ka jaaninädalal eelistati selgelt kampaaniahindadega tooteid. «Seetõttu tuleb uute kaupluste avamisi planeerides olla väga analüüsiv ning ettevaatlik. Siiski loodame tänavu veel mõne kaupluse avada ning just nendes kohtades, kus konkurents nagu Kopliski veel hõre,» rääkis Vaitkevicius.

Kopli kauplus on viiekümne kolmas Maxima Eestis. Uue kaupluse müügipind on 580 ruutmeetrit ja kaupluses on korraga müügil ligi 6000 erinevat toodet. Uues kaupluses leiab töö 35 inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles