Ravimiamet teatab kolme ravimi tarneraskustest

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimid.
Ravimid. Foto: Repro

Ravimiameti teatel on praegu tarneraskustes ravimid Aknefug-Oxid Mild, mida kasutatakse akne raviks, Sulfametizol Nycomed 4% silmatilgad ning migreeniravim Imigram.

Ravimi Aknefug-Oxid Mild 50 mg/ml geeli (toimeaine bensoüülperoksiid) tarneraskuse kestus ei ole praeguseks teada. Hetkel on ravim saadaval hulgimüügis ning apteekides. Teisi sama toimeainet sisaldavaid ravimeid saada pole.

Sulfametizol Nycomed 4% silmatilkade (toimeaine sulfametisool) tarneraskused kestavad eeldatavasti selle aasta novembrini. Ravim on praegu veel apteekides saadaval. Teisi sama toimeainet sisaldavaid silmaravimeid pole saadaval.

Imigran 50 mg ja 100 mg (toimeaine sumatriptaan) kaks tabletti sisaldavate pakendite tarneraskuste kestus pole teada. Apteekides on hetkel need pakendid veel saadaval ning samuti ka sumatriptaani tablettide suuremad pakendid erinevatelt tootjatelt.

Tarneraskuste kohta rohkem infot leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles