Lugeja kiri: vene rulett ühistranspordis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna busside puhtus jätab mõnikord soovida.
Tallinna busside puhtus jätab mõnikord soovida. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Ühistransporti kasutav sõitja nuriseb räpaste bussiistmete üle, mis riideid määrivad. Tarbija24 avaldab lugeja kirja muutmata kujul.

Olen Tallinna linna ametlik elanik, ehk minu maksud laekuvad Tallinna linnale. Meil loodi tore süsteem- tallinlased sõidavad ühistranspordis tasuta - säästame loodust ja oleme toredad. Aga kuidas selgitada seda, et korralikud kodanikud, kes kasutavad otstarbekalt (kasutavad rohelist kaarti oma reisi registreerimiseks) ühistransporti peavad mängima n.ö veneruletti istepinkidega. Pealt näha on nagu istekoht puhas ja kuiv, ei ole näha, et mõni kodanik, oleks joobeseisundist või muust põhjusest end täis urineerinud. Aga kui toolile istuda, ei tunne ka et tool oleks märg. Aga võta näpust, «mõnusa» uriinihaisu saab ikka riietele külge. Olen mitu korda lubanud, et enam ma ühistranspordis ei istu, aga mõni päev on ikka selline, kus ei jaksa terve tee püsti seista. Eriti «tore» on, kui selline asi juhtub hommikul, enne tööle jõudmist, kus pead terve päev olema haisva kostüümiga kontoris. Kuna ühistranspordis sõidab palju inimesi, siis olen enamgi kui kindel, et see ei ole ainult minu mure. Kui Tallinna linnapea on nii uhke oma tasuta transpordi üle, siis ta võiks olukorda ikka paremaks muuta, et ka tallinlased oleks kasutatava transpordi üle uhked.

Tallinna linnatranspordi avalike suhete juht Sirje Rohi kommentaar.

Palume sellel reisijal teavitada meid konkreetselt, mis kuupäeval ja millises transpordivahendis ta kirjeldatud asja märkas. Ja kas ta teatas sellest, et iste oli märg ja ta ennast ära määris, ka ühissõiduki juhile või informeeris Tallinna Linnatranspordi AS-i. Vastasel juhul ei ole meil võimalik konkreetset sõidukit tuvastada, üle kontrollida ja vajadusel pesusse saata ning ka järgmine sõitja võib end tänu kaassõitja ükskõiksusele ära määrida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles