Selver saab lugejatelt kiita

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kassiire kiitsid lugejad kõige rohkem.
Selveri kassiire kiitsid lugejad kõige rohkem. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tarbija24 üleskutsele, milliseid kassiire kiidaksite, laekunud vastustest nähtus, et pea igas poes leidub klienditeenindajaid, kes kiitust väärivad. Kõige suurema kiituse osaliseks said aga Selveri kassiirid üle Eesti.

«Rapla Selveris pole siiani olnud ühtegi halba kogemust teenindajatega. Sellist kohta kahjuks rohkem ei teagi,» märkis üks lugeja, kes lisas samas, et on näinud ka Laagri Maksimarketis paari asjalikku ja rahulikku kassapidajat.

Nõmme elanik kiitis Järve Selveri kassapidajat Markust, kes olevat väga tubli noormees. Nii soovis lugeja talle jõudu, tahet ja rõõmsat meelt ka edaspidiseks. Samuti on talle silma jäänud mõned teised kassiirid Järve Selveris - kolm toredat naist ja üks blond noormees.

Ka Aire kiitis ühte Järve Selveris töötavat noormest, kuid nime ei suutnud ta meenutada. «Väga super teenindus ja seda kogu aeg!»

Martinil jagus vaid häid sõnu Torupilli Selveri kassiirile Helile, kes olevat soliidne, viisakas ja armastusväärne proua. «No sellist inimest tahaks kohe kallistada! Ta on viisakas, suhtlusaldis, tore, täpne, kiire... SUPER! Iga kord valin tema kassa!» kiitis Martin prouat taevani.

Antsule on aga silma jäänud üks andekas Tondi Selveri meeskassiir. «Ikka sihin tema juurde, sest ei ole mingit uimerdamist,» märkis Ants.

Jaan nentis, et käib Selveris ainult kindlate toredate kassapidajate juures, sest nii pole karta ebameeldivusi.

Ent JT, kes käib enamasti Maksimarketis ja Selveris, tõdes, et talle pole neis poodides veel ühtegi säravat teenindajat silma jäänud. Küll kiitis ta Rakvere Grossi müüjat Robertit, kes olevat ülitore, selline loomulik ja sõbralik. Veel kiitis ta Rakvere Säästumarketis töötavat väga toredat keskealist prillidega naisterahvast.

Tartu elanik tõstis esile Aardla Selveris töötava neiu Triinu, kes on tema sõnul alati sõbralik, naeratav ja armas. Tartu inimesed kiitsid ka teiste Selverite kassiire.

Maailma toredaim kassiir

Üks lugeja tõdes, et talle on alati meeldinud Selveri ja Prisma kassiirid. «Kuigi palk on neil väike, suudavad nad jääda inimlikuks ja eesti keeles suhelda.» Seda ei saa ta öelda Maximate kohta.

Kristiine Prismat külastava kliendi arvates töötab seal kõige toredam klienditeenindaja maailmas. Selline vanem blond daam, kes toovat alati naeratuse näole.

Karola kiidab Mustamäe Prisma kassapidajat Sirje Rohtlat, kes olevat alati särav ja viisakas.

Jutale on silma jäänud Tartu Sõbra Prisma kassapidajad. «Nad on alati rõõmsameelsed ja positiivsed ning ka saaliteenindajad on väga-väga abivalmis. Tundub, et ka töötajad omavahel saavad väga hästi läbi. Igati positiivne on seal külmkappi täiendamas käia,» leidis ta.

Kiitust jagus ka Maxima, Rimi Eesti, Stockmanni ja Comarketite töötajatele. Näiteks olevat Kuressaare Maximas üks proua Virve, kes on alati rõõmsameelne ja suhtub klientidesse austusega.

Ühte suurepärast prouat on aga märgatud Tallinnas Nõmme teel asuvas Maximas, kes on alati kiire, rõõmsameelne, abivalmis ja vastutulelik. «Kui ma teda kassas näen, lähen ikka sinna. Tema puhul läheb kõik kiiresti ja sujuvalt. Maxima kassas on nupp, kuhu vajutades saab müüjat tänada, teda tänan küll alati,» kirjutas lugeja.

Kiita said Tallinna ja Tartu Rimi kaupluste töötajad. Näiteks töötavat Tartu kaubahalli mini-Rimis kaks väga lahedat noormeest, kes on sõbralikud ja muhedad.

Tallinna Sõpruse Rimis töötab aga üks perfektne, positiivne ja kiire meesteenindaja. Nurmenuku Rimis ametis olevale Alevtinale andis aga üks lugeja koguni 12 punkti 10-st. «Alati valin tema kassa. ALATI!,» märkis tallinlane.

Viimsi elanikud kiitsid kohalikus Comarketis töötavat Üllet, kes on alati väga rõõmsameelne ja ülimalt kiire ja täpne oma töös. «Kui poodi on asja, siis alati lähen tema kassasse, sest tema energilisus ja rõõmsameelsus teeb endalgi tuju heaks,» märkis klient. Teine lisas, et Ülle on alati särav. «Isegi halva tujuga poes käies tuleb teda nähes naeratus näole.»

Esile tõsteti Stockmanni kassapidajad. «Mitte ühegagi pole probleeme olnud. Soliidne vorm, mis jätab hea esmamulje. Stockmannis pole ma kunagi pidanud «tavapäevadel» üle 2-3 minuti järjekorras ootama. Pole tekkinud probleeme hinnaerinevuste ega ka muuga,» kirjeldas lugeja. Ta lisas, et äärmiselt hea teeninduse osaliseks on ta saanud ka Kaubamaja meesteosakonnas, kus olid väga professionaalsed müüjad ja personaalne konsultatsioon.

Stockmanni toidupoe kassiire kiitis ka Eleonore, kelle sõnul on oluline, et klienditeenindaja teeks oma tööd kiiresti ja professionaalselt ega toriseks, kui tekivad tõrked või arusaamatused klientidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles