Kõrrejoogist sai lastešampus

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui seni olid poodides müügil laste seas populaarse Draakoni kõrrejoogid, siis nüüd on müügile tulnud ka alkoholivaba šampus ehk vahujook.

«Plaan siseneda laste vahujoogi turule on Põltsamaal olnud juba aastaid, nüüd siis idee ka realiseerus,» rääkis Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol. Ta lisas, et varem puudus muuhulgas sobiv tuntud tegelane, mis joogi olemust hästi edasi annaks. «Draakon sobib meie hinnangul sellele joogile tegelaskujuna väga hästi,» tõdes Viiol.

Laste vahujookide maitsed on täpselt samad kui Põltsamaal valmistatud Draakoni kõrrejookidel. Naturaalsest mahlast valmistatud Draakoni pirni-õuna ja maasika-õuna vahujook on välja arendatud Põltsamaa tootearendajate poolt. Hetkel ei tooda neid Felix ise, vaid neid teeb tootja, kellel on selliste jookide tootmisel aastatepikkused kogemused.

«Algselt 25 aastat tagasi nätsukommina turule tulnud Draakon on täna paljude laste seas populaarne tegelane, mistõttu oleme lasknud tal liikuda ka muudele toredatele ja lastepärastele toodetele,» rääkis Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre, miks aina enam tooteid kannab Draakoni pilti. Aasta alguses jõudsid poodidesse Draakoni marmelaadikommid, juunikuust kummikommid. Eelmisest aastast on müügil Draakoni jäätised, mida valmistab ja turustab Balbiino.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles